Robert Lewandowski teki ennätyksen ensimmäisessä Barcelonan Mestarien liigan ottelussaan

Robert Lewandowski lämmitteli ensi viikon tapaamiseen entisen seuran Bayern Münchenin kanssa tekemällä upean hattutempun Barcelonan murskaavassa Mestarien liigan voitossa Viktoria Plzenistä. Viktoria Plzen tarjosi vain vähän vastustusta ja Barcelona tietää, että Bayern antaa paljon kovemman kokeen ensi tiistaina, mutta kun heidän entinen Münchenin keskushyökkääjä johtaa eturintamassa, he eivät enää pelkää ketään. Monissa eri Jalkapallo pelipaita puolalainen maajoukkueen pelaaja on nyt rekisteröinyt 89 maalia kilpailuun. Vain Cristiano Ronaldo (140) ja Lionel Messi (125) ovat onnistuneet enemmän. Lewandowski on Mestarien liigan historian ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt hattutemppuja kolmen eri seuran kanssa.

Lewandowski iski sekunnissa 34 minuuttia, mikä on hänen kuudes Barcelona-maalinsa sen jälkeen, kun hän siirtyi kesän Bayern Münchenistä. Sitten hän teki helpon pään Barcelona pelipaita numero 9 kaukotolppaan Dembélén antamalla syöttöpisteellä palauttaakseen isäntien kahden maalin johdon. Lewandowski viimeisteli hattutempun 67 minuutin jälkeen entisen Manchester Cityn hyökkääjän Ferran Torresin syöttön jälkeen, kun hän lisäsi viidennen maalin. Se oli voitto, voitto, voitto Xaville, kun erityyppiset pelaajat näyttelivät ja lyhyet minuutit tekivät oman osansa. Varapelaaja Ferran Torres lisäsi Barcan viidennen maalin Jalkapallo pelipaita Camp Noulla ja tarttui Ousmane Dembelen syötteeseen.

Seuraavaksi Barcelonan ja Lewandowskin vuorossa Mestarien liigassa on matka entiseen Bayern Müncheniin tiistaina. Toisessa C-lohkon pelissä Bayern München voitti Inter Milanissa 2-0 Leroy Sanen varhaisella iskulla ja puolustaja Danilo D'Ambrosion omalla maalilla toisen puoliajan jälkeen. Ja Lewandowski on todella ainutlaatuinen maalintekijä. Hän loistaa edelleen kentällä Barcelona pelipaita. Mikä pelaaja. Mikä joukkue. Koska molemmat uudet hankinnat Lewandowskissa ja Kessiessä eivät osoittaneet ainuttakaan merkkejä innostumisesta parin muistettavana yönä, Barcelona on saattanut voittaa kultaa saapuessaan tänä kesänä.